Werkgevers

Flexexpress Uitzendbureau brengt sinds 2001 werkgevers en werknemers bij elkaar. Wij kunnen als kleine organisatie snel en flexibel inspelen op uw wensen en eisen. Geen ‘we bellen u volgende week terug’, maar ‘waar kan ik u nu mee helpen?’. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, en aan het nakomen van afspraken van beide kanten. Betrokken zijn bij zowel uitzendkracht als inlener is voor ons van groot belang, zo combineren wij informeel contact met een professionele werkwijze.

Het inzetten van een uitzendkracht is een aantrekkelijke optie om te voorzien in een tijdelijke versterking. Zowel vanwege flexibiliteit als door risicobeperking. Alleen de gewerkte uren van de uitzendkracht worden in rekening gebracht. U hoeft geen loon door te betalen aan de uitzendkracht wanneer deze ziek wordt. U bent de inlener, Flexexpress Uitzendbureau is de werkgever. Flexexpress Uitzendbureau neemt u de administratieve taken graag uit handen.

Naast bovengenoemde voordelen, liggen de kosten van een uitzendkracht die voor langere tijd aan de slag gaat lager dan de kosten voor een medewerker met een contract voor bepaalde tijd. Redenen hiervoor zijn o.a. de lagere aanloopkosten en het relatief grote aantal productieve uren van een uitzendkracht.

Als solide en betrouwbare organisatie is Flexexpress Uitzendbureau aangesloten bij de NBBU, de brancheorganisatie in het uitzendwezen. Flexexpress Uitzendbureau is opgenomen in het openbare register van de nieuwe NEN 4400. De NEN-norm is in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid hét betrouwbaarheidskeurmerk voor inlenende bedrijven.

Flexexpress Uitzendbureau biedt een breed pakket aan flexibele mogelijkheden. Naast het uitzenden en werven & selecteren van personeel kunt u bij ons ook terecht voor advies met betrekking tot personeelszaken. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Kirsti Kon

Advies of hulp nodig bij het vinden van een baan?

Neem dan contact op met ons en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.