Over ons

Over ons

Flexexpress Uitzendbureau, gevestigd te Tholen, brengt sinds 2001 werkgevers en werknemers bij elkaar. Wij kunnen als kleine organisatie snel en flexibel inspelen op uw wensen en eisen. Geen ‘we bellen u volgende week terug’, maar ‘waar kan ik u nu mee helpen?’. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, en aan het nakomen van afspraken van beide kanten. Betrokken zijn bij zowel uitzendkracht als inlener is voor ons van groot belang, zo combineren wij informeel contact met een professionele werkwijze.

Als solide en betrouwbare organisatie is Flexexpress Uitzendbureau aangesloten bij de NBBU, de brancheorganisatie in het uitzendwezen. Flexexpress Uitzendbureau is opgenomen in het openbare register van de nieuwe NEN 4400. De NEN-norm is in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid hét betrouwbaarheidskeurmerk voor inlenende bedrijven.

Flexexpress Uitzendbureau biedt een breed pakket aan flexibele mogelijkheden. Naast het uitzenden en werven & selecteren van personeel kunt u bij ons ook terecht voor advies met betrekking tot personeelszaken. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

U kunt ons antidiscriminatiebeleid opvragen zowel telefonisch als via de e-mail.

Kirsti Kon

Advies of hulp nodig bij het vinden van een baan?

Neem dan contact op met ons en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.